Cannelloni
INGREDIËNTEN
- 16 rolletjes cannelloni
- 2 paprika’s (rood & groen)
- 1 rode ui
- 2 eetlepels Solo vloeibaar
- 300 g gehakt
- 250 g ricotta
- 1 Knorr Bouilllonketeltje Vlees
- 1 brik tomatenpassata
- 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden
- 75 geraspte kaas (Emmentaler of Goudse)
INSTRUCTIES
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Maak de paprika’s schoon, en snijd in kleine stukjes.
- Pel en snipper de ui.
- Verwarm de margarine in de pan en bak het gehakt gaar.
- Voeg de ui en paprika toe en roerbak nog enkele minuten.
- Voeg de ricotta toe en breng de vulling op smaak met zout en peper.
- Meng de tomatenpassata met het Bouillonketeltje, 150 ml warm water en de Italiaanse kruiden tot een saus.
- Vul de ongekookte cannelloni met de paprika-gehaktvulling, met behulp van een smalle lepel of spuitzak met grove mond.
- Leg de gevulde cannelloni in een ovenschaal en schenk de tomatensaus erover. Zorg dat alle cannelloni volledig met saus bedekt is.
- Bestrooi met geraspte kaas en zet de ovenschaal 30 à 35 minuten in de oven.
- Laat de pasta enkele minuten afkoelen alvorens te serveren.