Cannelloni

INGREDIËNTEN

  • 16 rolletjes cannelloni
  • 2 paprika’s (rood & groen)
  • 1 rode ui
  • 2 eetlepels Solo vloeibaar
  • 300 g gehakt
  • 250 g ricotta
  • 1 Knorr Bouilllonketeltje Vlees
  • 1 brik tomatenpassata
  • 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden
  • 75 geraspte kaas (Emmentaler of Goudse)

INSTRUCTIES

  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Maak de paprika’s schoon, en snijd in kleine stukjes.
  • Pel en snipper de ui.
  • Verwarm de margarine in de pan en bak het gehakt gaar.
  • Voeg de ui en paprika toe en roerbak nog enkele minuten.
  • Voeg de ricotta toe en breng de vulling op smaak met zout en peper.
  • Meng de tomatenpassata met het Bouillonketeltje, 150 ml warm water en de Italiaanse kruiden tot een saus.
  • Vul de ongekookte cannelloni met de paprika-gehaktvulling, met behulp van een smalle lepel of spuitzak met grove mond.
  • Leg de gevulde cannelloni in een ovenschaal en schenk de tomatensaus erover. Zorg dat alle cannelloni volledig met saus bedekt is.
  • Bestrooi met geraspte kaas en zet de ovenschaal 30 à 35 minuten in de oven.
  • Laat de pasta enkele minuten afkoelen alvorens te serveren.